Dark Fellows

Get My Updates By Email

Wednesday, September 28, 2011

#800 Me Vs Si Ulat Sagu

Skang ni kul 8.30 malam mata dah kuyu, berat macam pakai bulu mata Rozita Che Wan. Letih betul mengadap baby yang tak minat tido di siang hari ni. Lenguh lengan pun ye gak. Budak ulat sagu ni aku rasa dah cecah 4kg lebih ni. Nak feeding pun rasa takleh buat sebelah tangan like I used to. Apa pun kena syukur la kan. Makin berat tu petanda dia makin growing. Alhamdulillah untuk tu. Tapi yang tak sanggup tu bila dia langsung tak nak duduk kat bawah. Asyik nak duduk atas orang je. Nak lipat kain pun tak sempat. Kadang-kadang buat keje dengan pegang dia sebelah tangan. Fuh. Bila la nak beralih bulan ni? Nak ganti posa pun dah tinggal angan-angan je skang ni. 
Update sikit pasal umahku syurgaku kat Penang tuh. Credits to Encik Jack yang rajin mms gambar renovation umah dari masa ke masa. Kitchen kabinet dah siap pasang dengan tabletopnya sekali. Wardrobe dalam 3 bilik tu pun. Tapi disebabkan pihak kontraktor sendiri lupa nak pasang external mirror yg macam kitorang nak tuh, diorang kena alter balik pintu wardrobe. Aiseh, camtu la kalu tempah awal-awal pun susah. Ada pulak lupa. Kan dah tulis kat resit tuh. Emmm.. Gril pun dah ready pasang satu rumah. Baru dua benda ni pun dah dekat 20k spent. Takyah kagum la. Itu market price skang. Harga yang paling busuk we can get here.

3 comments:

NikNadimah said...

show me ur kc plss...hoho mood x sabar nak tgk hokei...wallah 3 bilik boh wardrobe blako?masyukkkkkkk.

p/s:aku bleh koci umoh doh tapi dono where to start.almaklumlah saving tak mencecah puluh2 K!hahaha....

K-Addicts said...

mah:aku kefrasan sbb kc hopk siap x spt yg aku pilih. dio xingat bokali. tp mls nok komplen gapo la. mugo aku booking lamo deh kei. dekat stahun. nati bereh blako la. malu heh nok tunjuk. muroh2 dek pun hok aku pilih.

ayu said...

ya Allah comeynyo anok dara awak!