Dark Fellows

Get My Updates By Email

Monday, September 12, 2011

#791 Me Vs Tribute To Everyone

Memang betul kata orang baby hadir membawa rezeki. Melimpah-limpah rezeki si Zaraa ni. Macam-macam orang kasi kat dia. Duit pun alhamdulillah sangat box office kali ni. Satu advantage beranak sebelum raya walaupun terpaksa qada posa 29 hari. 

Aku create entry ni khas buat semua penyumbang-penyumbang hadiah Zaraa. Terima kasih banyak-banyak dari kami sekeluarga. Yang tak jumpa pun siap kirim-kirim lagi tu. Tima kasih noo... Raya tahun depan insyaallah ada jodoh kita jumpa lagi.
Fuyoh. Encik Frodo dulu tak merasa benda ni.
Bagus. Setahun aku tak payah beli.
Tahun lepas dapat hamper raya. Tahun ni hamper baby.
Macam janji-janji je.
Cute. Macam si pemberi.
Semoga cepat 'berisi' ye!
Cik Pah pun kasi.. Tengkiu!!!
Comei, comei.
Zaraa nanges. Saya blah dulu. Nanti saya sambung lagi.

7 comments:

flowerella said...

Blog Diva,

yayyyyy... dah nak masuk rumah baru. Jgn lupa letak gambarrrr...

zahira said...

Aisehman...sama la pulok!

Anonymous said...

ckp tq tp muka! wakkakakakkaka

Anonymous said...

if i can afford dah jd xmas trees dh mek zaraa ni huhu sorry cik long so broke now..if ado pitih cik long buy you dresses,handbags,shoes,earings etc ya! muahss

oh ya kain pink bungkus dia mana? hehehe tok nampok pun guna bungkus dio.
-kakak/cik long-

K-Addicts said...

akak bunga:hihi..buleh..tapi lambat la sket..

kak long:lebih kurang sama. tapi tak serupa. yg sorg lagi kasi tu saiz utk 3-6 months. selamat la.

cik long:jimat2 la duit.zaraa comei doh. xpakai gapo2 pun comei jgk.

NikNadimah said...

hoho aunty aida bui adioh srupo ko nujaid & zaraa tapi lain kaler...nti bleh la g piknik sesama.hihihi.

p/s:saiz 18-24m tu nujaid leh paka doh loni.

K-Addicts said...

mah:nujaid mugo lebih zat.minum susu mahal skali kei tuh. smangat la dio. br 4bln buleh paka baju budok 6bln. memei memiliki ciri kegergasian ko apo.