Dark Fellows

Get My Updates By Email

Sunday, February 26, 2012

#846 Me Vs The Active Girl

Lama dah aku dok bising-bising kat encik Jack yang cik mek ni makin lasak dok panjat situ sini. Tadi dia mengasuh anak-anak time aku masak, baru tahu anak dia lasak pada skala ke berapa. Musim mengutip sudah bermula. Asyik nak ke tangga aje mek Zaraa ni. Berapa kali dah tersengguk kat birai tangga batu ni. Bila aku  cover dengan tilam dia, makin panjang langkah makin senang dia nak panjat ke atas pulak. Haih. 
So, after berbulan-bulan pagar ni tersadai, petang ni baru pasang. See, kena DIY sendiri. Extension dia pun tak padan lagi. Tangga umah ni memang lebih lebar dari tangga standard kot. Lega sikit la bila ada benda ni.

No comments: