Dark Fellows

Get My Updates By Email

Thursday, January 10, 2013

#974 Me Vs Tribute To MommyNadia

Yay!!! Akhirnya!!! Bagai satu penghormatan bila ada selebriti blogger yang sudi ajar step-by-step cane nak invite author supaya saya boleh upload gambar ke blog lagi. Rasanya anda semua pun terhutang budi pada MommyNadia kan sebab dapat cuci-cuci mata bila singgah kat blog saya ni. Blog tanpa gambar terasa sedikit hambar bukan... Sekarang tidak lagi *gembira sambil goyang-goyang kepala

Kelmarin dah terfikir cara ni tapi aku try halfway je. Bila takleh nak troubleshoot, aku axed aje. Tapi harini rungutan aku dah berjaya menarik perhatian satu-satunya blogger fofular yang saya kenal. Sungguh terharu! Mekaceh ye Nadia. Senin ni Ryan can come collect his kiss reward at Quality Hotel ;p Zaraa will be waiting then. 
Meh la abg Ryan.. Kata nak kiss~~
Wakakaka... Bertempiaran Ryan tengok anak dara comot macam ni nak kiss dia. But the problem is, dia tak suka kiss orang. Haiyoh, camano ni.. Mommy dah terhutang budi kat mommy dia ni... Hahaha..

2 comments:

mommynadia said...

Yeay!!Toce toce,ada tribute tu lagi,terharu betuii lah!
Berkat masin mulu blog diva mommynadia jadik fofular yer.:)
Owh Zaara,hilang keayuan mulut comot!!Camane ni nak amik hati bakal mak mentue nih.haissih!!

Blog Diva said...

nadia:amin amin amin..hehe..time makan memang kantoi lah. she enjoy her food so much. ayu2 letak belakang :p