Dark Fellows

Get My Updates By Email

Wednesday, September 4, 2013

#1066 Me Vs The Last Day Of Happy Kids

Harini last day Bos IBM kat sini. Huhu cepatnya masa berlalu. The kids are having their whale of time being with their beloved aunt. Kalaulah Penang dengan Ampang tu dekat kan. Pagi ni breakfast kat rumah aje. Aku masak nasi goreng bodo je. Bos IBM mesti tak sedap kan. Hoho. Hari ni pegi pasar aman lah sebab budak-budak buleh tinggal kat umah. Pelik pulak rasa naik keta senyap je. Dah terbiasa kan bawak 2 radio buruk pegi mana-mana ;p

Balik rumah sambung bikin cream cheese frosting RV semalam. Kek dah siap kelmarin. Frosting belum buat hihi. Sebab kelmarin kan agenda JJCM membuatkan perut kekal kenyang sepanjang hari. Buat frosting hari ni je la. Setel frosting, kitorang ke Sunway sambil lunch and nak potong simkad Bos IBM. 
Hari ni makan Nandos aje. Boring lah area Seberang ni (mainland).. Kalu nak makan western grand-grand macam Chilli's ke, TGI F ke, kena pegi island. Seberang ni dine place biasa-biasa KFC, McD, Dominos, Manhattan gitu je.. Boringlah asek-asek itu je. Nak naik island, malas semata-mata nak makan. Encik Jack dah dapat burger KLCC dia semalam, hari ni tak mengidam kebab dah. The kids sangat-sangat behave hari ni. Sebab dua-dua kelaparan dan makan dengan bersungguh-sungguh. Payah tu nak tengok.
Lepas makan dan potong simkad, balik umah smayang then hantar Bos IBM ke terminal bas Butterworth. Oh so soon? Tak puas lagi bebudak ni berseronok dengan macik diorang dah nak kena balik KL dah.

Balik tu, encik Jack bawak Adam pegi gunting rambut. Aku tak ikut sebab Zaraa tido. Bila Adam balik umah tu Zaraa jerit Sape? Sape? sambil acukan jari telunjuk kat Adam. Kahkah.. Pura-pura tak cam tengok muka Adam lain lepas potong rambut. Kihkih... Lawak la Zaraa. Banyak modal lawak keder dia skang.

4 comments:

jie @ azie said...

Lawaaa mek zara wess, putih gebus..

Blog Diva said...

Jie, amalin nu pun apo kurgnya. Rmbt blonde lg ;p

Blog Diva said...
This comment has been removed by the author.
Blog Diva said...

Jie, amalin nu pun apo kurgnya. Rmbt blonde lg ;p