Dark Fellows

Get My Updates By Email

Tuesday, June 24, 2014

#1125 Me Vs Error Or What?

Terernya tahap IT SAVVY Puan Blog Diva ni ye.. Hehek... Okeh nak tanya ni... Apasal dashboard blog aku ni keluar satu je blog update kat Reading List tu eh? Selalunya keluar berjela-jela sampai ke bawah. Hari ni la jadi gini. Ke aku ada silap tekan kat mana... Rasa macam takde usik settings pun. Satu je keluar update. Yang paling terkini la. Bila tekan button View More kat bawah tu, tak respond pun.

Ada sesape tak jadi macam ni jugak? Tengah? Atau pernah? Anyone? Cane nak troubleshoot  ni tolong!

No comments: