Dark Fellows

Get My Updates By Email

Monday, August 10, 2015

#1251 Me Vs Korea Is Here

Bila tengok benih bunga dari Korea ni, makin sakitnya tu di sini rasa. Tahu tak sakit rindu tu cemana? Wakakakakaka... Tapi apa pun seronok bila lepas jemur kain pagi-pagi dapat tengok bunga-bunga Korea aku ni berkembang. Tak dapat retour, dapat tengok benda yang ada kaitan dengan Korea pun jadi lah. Orang kata, kalu gila bayang tu, tak dapat tengok tuan, dapat tengok bumbung rumah pun jadi kan. Same goes to me.
Entri ni belanja gambar bunga je lah. Aku ada tanya encik Jack baru ni, dia berani tak kalu pegi Korea berdua je dengan aku lepas-lepas ni. Dia kata ok je as long as aku yang bawak dia. Maksudnya, pegi macam baru ni lah. Aku yang study  dari guesthouse direction route tempat makan serba-serbi. Keje dia ikut je, dia berani je. Hahahaa.... The idea of 'aku bawak dia' tu yang tak tahan tu. Dulu masa bercinta, kalu keluar dating kat KL naik LRT memang aku yang bawak dia. Mat motor mana reti naik LRT. Hiks... 
I missed Korea, I missed China, I missed Bali, I missed Tioman, I missed Langkawi. Dah... Masak moh!

No comments: